GĂSEȘTE-ȚI CEA MAI BUNĂ CALE

De ce să lucrezi cu noi

exolerate consulting company
Credem în eficiența sfaturilor noastre.
Credem cu adevărat că înțelegerea nevoilor, așteptărilor și a capacităților clienților noștri ar trebui să fie reflectată în cel mai înalt grad de profesionalism atunci când oferim consiliere.
Clienții noștri au succes pentru că preferăm să ne referim la fapte și să reducem incertitudinile.
Asistăm clienții să interacționeze cu o gamă largă de părți interesate și să comunice efectiv despre interacțiuni.
Căutam, selectăm, analizăm și oferim informații relevante pentru proiectele de investiții pe care clienții noștri le urmăresc pe piața locală.
Ne ajutăm clienții în activitățile lor de planificare a resurselor.
Evaluăm riscurile economice și de reputație generate și/sau legate de interacțiunea cu terții.
Ajutăm clienții să proiecteze sistemele optime de gestionare a datelor, de protecție a informațiilor, de securitate cibernetică și de securitate fizică.

Ce facem

data management

Cine suntem

exolerate management consulting company
Suntem o companie de consultanță în afaceri și management care ajută lideri din business să aibă succes în timp ce conduc companii din diverse domenii, cum ar fi agricultura, sectorul bancar, marketingul digital, apărarea și securitatea cibernetică.
Ne bazăm pe profesioniști seniori având peste 100 de ani de experiență de lucru acumulată, din sectoarele de intelligence și securitate, administrație, afaceri publice, drept administrativ, soluționarea litigiilor pe probleme publice și private, IT, comunicare și securitate privată.
Toți membrii echipei noastre au fost în roluri de top management și au condus cu succes diverse entități, adesea în momente dificile de tranziție culturală și de transformare organizațională.

Să sincronizăm câteva obiective și acțiuni!

Povestește-ne câte ceva despre afacerea ta și despre următorul lucru important pe care îl urmărești.
Îți vom răspunde cu un sfat bun, însoțit de o cafea specială.